Tämä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat viedä elämääsi kohti unelmiasi. Yrittäjyys on kiinteä osa unelmaelämäsi toteuttamista, ja motivaatiosi yrittäjyyteen voi lähteä esimerkiksi vapaudenhalusta. Halusta määrätä itse omasta ajastasi. Olet sitoutunut elämänmittaiseen oppimiseen, sillä Sinulla on tarve kehittää itseäsi.

Unelmiesi toteutuminen vaatii pelkojesi käsittelyä sekä rajoittavien ajatusmalliesi poistamista. Juuri näiden asioiden työstämisessä minä voin auttaa Sinua. Olen käynyt läpi aivan samoja asioita.

Avuksesi olen kehittänyt enkeleiden kanssa Avalanche-paketin, missä keskustelen kanssasi haasteistasi, ja apuna pelkojen voittamisessa on voimakas ALH enkelihoito. Puhuessasi omista haasteistasi henkilön kanssa, joka on käynyt läpi samoja asioita, teet tärkeitä oivalluksia. Olen apunasi kuunnellen ja poimien puheestasi ideoita, joita on hyvä viedä eteenpäin.

Ota yhteyttä, jotta voimme sopia ajan ensimmäiseen keskusteluun. Alla myös mahdollisuus yhteydenottopyyntöön.

Varaathan rauhallista aikaa keskustelullemme. Tämä aika on tarkoitettu puhtaasti Sinua varten. Ensimmäisessä keskustelussa tutustun tilanteeseesi paremmin. Toisessa tapaamisessa teen Sinulle enkelihoidon, jossa käsittelemme pelkojasi enkeleiden lempeällä, mutta voimakkaalla avustuksella. Tämän jälkeen on vielä 3 keskustelua, joihin sovimme ajat yksitellen. Jokaisen keskustelun jälkeen saat muistion keskustelustamme sekä tehtäviä tukemaan ajatusmalliesi uudelleenohjausta.

Nämä 4 henkilökohtaista keskustelua, 4 muistiota sekä enkelihoito maksavat Sinulle vain 333 euroa sisältäen 24 % alv:n.

Voit maksaa summan kerralla tai kolmessa osassa. Varausta tehdessäsi saat maksutiedot.