Olen syntynyt Enontekiöllä, joten olen varttunut Lapissa. Vuosi 2017 toi kuitenkin muutosten tuulet elämääni, ja muutin kerralla Suomen toisesta päästä toiseen päähän. Nyt vaikutan Vantaalla, mutta Skypen kautta yhteys pelaa mihin tahansa päin Suomea, tai vaikka ulkomaille.

Olen opiskellut kansainvälistä markkinointia Kokkolassa Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulussa, mistä valmistuin BBA/tradenomiksi vuonna 2003. Tämän jälkeen opiskelin Oulun yliopistossa markkinointia, mistä valmistuin kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2009.

Henkisyys on ollut mukana pienestä pitäen. Ymmärsin sen vasta aloitettuani henkiset opintoni Anu Wyskielin EVS Selvänäkijä-kurssilla keväällä 2015. Tämän jälkeen pysyin Anun opeissa, koska ne sopivat minun aikatauluuni, ja selvästi tarvitsin niitä tuossa elämänvaiheessa. Syksyllä 2015 suoritin ALH Enkelihoitajan kurssin, ja jatkoin vielä keväällä 2016 Atlantis Portti-kurssilla, missä elämäntehtäväni alkoi viimein kirkastua. Atlantis kurssin ansiosta minulla on nyt tämä yritys! Joskus sitä vain tarvitsee apua.

Haluan auttaa yrittäjiä onnistumaan omassa työssään. Varsinkin yrittäjyyden alkutaipaleella on hyvä jutella toisten kanssa, ja pallotella ajatuksiaan, jotta oma ajatus kirkastuisi. Minua innosti lukea Steve Jobsin elämänkerta, sillä hän oli tunnettu kokouksistaan, joissa keskusteltiin eikä katsottu PowerPointeja. Hän oli huomannut taian syntymisen ihmisten keskustellessa asioista. Samalla tavalla minä haluan synnyttää taianomaisia hetkiä kanssasi keskustelemalla yrityksestäsi, ja auttamalla saavuttamaan unelmasi.